Totaaloplossing voor beheer van maten en kleuren voor zowel single- als multi-shop. De winkel van de toekomst.

Software voor uw business

Onze software biedt een totaaloplossing voor zowel de schoenensector als de fashion. De software is in huis ontworpen door programmeurs en analisten die de schoenen business met de paplepel binnengekregen hebben. Het is een applicatie die op maat uitgebreid kan worden. Het schaalbare softwarepakket kan doorgroeien van singleshop tot multi-filialen, waardoor het een oplossing biedt voor zowel éénmanszaken als voor ketens.

Revolutionaire Point Of Sale

De POS is een uitgebreid computergestuurd kassasysteem dat verschillende functionaliteiten aanbiedt. Eenvoudig winkelbeheer: stockbeheer, transfers, reservaties, klantenbeheer, rapportage en verkoopanalyse. De software maakt het mogelijk met één of meerdere verkooppunten te werken. De points of sale kunnen verbonden worden aan betaalterminals. Ze hebben geen moeite met het verwerken van cadeaucheques of het berekenen van kortingen. 

Multiplatform werken

De software biedt zicht op al uw vestigingen samen en dat via één platform dat op verschillende platforms te raadplegen is, zoals via pc’s, tablets en smartphones.

GDPR-conform

Dirmacom schenkt aandacht aan de privacywetgeving en werkt conform de GDPR regelgeving. Onze software maakt het mogelijk om persoonlijke gegevens op een eenvoudige manier ter beschikking te stellen van de klant. Zo kunnen klanten hun gegevens altijd opvragen met historiek. Daarnaast kunnen deze persoonlijke klantgegevens eenvoudig aangepast of verwijderd worden indien dit door de klant gewenst zou zijn. 

Meer dan 100 bedrijven over heel België vertrouwen op onze expertise

Fashionteam
Van Osta
Schoenen Verduyn
Lenaerts
Carmi
Manexco
De Bron
Dienstenbrigade

Meer referenties