Hardware

Wie kiest voor de software van Dirmacom kiest steevast voor een totaaloplossing. Wij zorgen daarom ook voor hardware die aansluit op de software en de noden van de klanten. Dat kan gaan van computers, tot printers, licenties en eID-kaartlezers.

 

Computers, printers, servers en licenties

Bij Dirmacom kan ook gekozen worden voor de nodige hardware voor winkels en dienstenchequebedrijven. Het kan hierbij gaan om zowel pc’s, tablets, servers, printers, labelprinters, ticketprinters, scanners en licenties die kunnen geleverd worden. Indien meer informatie over de levering van deze apparaten en de specifieke mogelijkheden gewenst is, kan steeds contact opgenomen worden met Dirmacom.

Voor het installeren van de servers wordt samengewerkt met vaste partners, zo ook voor de infrastructuur. Samenwerking met andere partners hiervoor is mogelijk naar keuze van de klant, indien de hardware dan compatibel is met de software van Dirmacom.

EID-kaartlezer

De eID-module en eID-kaartlezer zorgen ervoor dat de persoonlijke gegevens van de klant snel kunnen ingelezen en geregistreerd worden en de klantgegevens automatisch aangemaakt worden in de database. Registratie van klantgegevens kan zo snel en foutloos verlopen, wat voor inzicht in de klantgegevens zorgt. De eID-kaartlezer maakt de communicatie mogelijk tussen de microchip in de identiteitskaart van de klant en de pc, de software en het kassasysteem. Het gebruik van de eID-kaartlezer is heel voordelig om klantgegevens snel te registeren en op te zoeken. Via de gebruiksvriendelijke Quick Search tool kan de handelaar vlot de info van de klant opzoeken.

Interesse in onze hardware diensten?

Neem snel contact met ons op. Dirmacom helpt u graag verder. 

Contacteer ons