Software

Dirmacom fungeert als globale business partner van haar klanten die actief zijn in diverse sectoren. Dirmacom brengt gespecialiseerde software voor zowel dienstenchequebedrijven als mode – en schoenenwinkels. Onze professionele medewerkers beschikken zowel over overtuigende vakkennis als de nodige expertise binnen de branches waarin onze software wordt toegepast. Dat zorgt ervoor dat wij goed op de hoogte zijn van de noden van onze klanten en de problematiek waarmee zij te maken krijgen.

Kassasoftware Midelco

Midelco wordt voortdurend bijgewerkt zodat deze meegroeit met de laatste nieuwe toegepaste technologieën. Met Midelco is uw zaak steeds up-to-date. Daarnaast ontwikkelt Dirmacom al haar software in huis en laat deze veilig draaien in de Cloud. Veiligheid en software op maat van de klant worden zo verzekerd.

Midelco  is het resultaat van een fusie tussen twee experts in hun vakgebied. Onze oplossing is voorzien op een integratie van het voorraadbeheer en het kassasysteem. Gebruiksvriendelijke kassasoftware wordt eenvoudig gecombineerd met een efficiënte backoffice voor winkelbeheer. De software laat bovendien toe om ontelbare variabelen op basis van merken, kleuren en maten in te voeren. Dat maakt het eenvoudig om een uitgebreid gamma modeartikelen op te volgen, beginnend bij de bestelling bij de leveranciers tot de verkoop aan de klant. Dirmacom biedt totaaloplossingen waarbij onze software wordt gecombineerd met aangepaste hardware, zoals betaalterminals en kassa’s met touchscreen. Ontdek snel alle voordelen van Midelco.

Meer weten?

Planningssoftware XLent

De planningssoftware van Dirmacom beantwoordt aan alle noden van de dienstenchequebedrijven. Zo wordt de personeelsplanning naadloos afgestemd op het klantenbestand, wordt een directe link gelegd met het sociaal secretariaat en wordt een goed overzicht gegeven over de contracten en de dienstencheques. Lees snel meer over onze planningssoftware voor dienstenchequebedrijven en ontdek de planningssoftware van Dirmacom als de perfecte tool voor uw personeelsplanning en het beheer van de dienstencheques. Eerder was deze ook beter gekend onder de naam XLent dat intussen samengesmolten is naar Dirmacom.

Meer weten?

Interesse in onze software diensten?

Neem snel contact met ons op. Dirmacom helpt u graag verder. 

Contacteer ons